NOOIT MEER ROOD …
wij kiezen voor (LinkedIn)blauw!

Zeker in deze tijd is het van belang dat je opdrachtgevers, je netwerk weet dat je er nog bent. Zorg dat je online zichtbaar bent, zodat men aan je denkt mochten ze 1 van je diensten nodig hebben.

Kim Swagemakers gaat ons deze avond wegwijs maken in het blauwe paradijs vol mogelijkheden en licht toe waar kansen liggen. Kim werkt sinds 1996 met online content en communicatie, waarvan nu 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Ze koestert al haar kennis, maar deelt het liever met likeminded ondernemers. Allergisch voor leuke ideeën, streeft ze altijd naar meer resultaat door online kanalen en -content doelgericht in te zetten. Met LinkedIn, blogs en e-mail als happy threesome.

Veel ondernemers laten de kansen van LinkedIn liggen, omdat ze onder de indruk zijn van al aanwezige en luidruchtige vakgenoten; omdat ze denken ‘ik heb niks nieuws te vertellen’ of omdat ze de fantastische wereld van LinkedIn voor ondernemers nog niet kennen. Stap voor stap laat ze zien hoe zij LinkedIn inzet als startpunt voor haar leads en klanten. In slechts 8 uur per maand! 
En dan geeft ze ons ook nog alle ins en outs waarmee we direct aan de slag kunnen. 


Locatie
Hilton Soestdijk

Tijd
Inloop vanaf 19:30 uur
Programma: 20:00 uur – 22:30 uur

KOM DE SFEER PROEVEN!*

Kom een keer kijken bij Entre Femmes; je bent van harte welkom!
Meld je hieronder aan als introducee voor de eerstvolgende bijeenkomst of kies één van onze bijeenkomsten onder de tab activiteiten. Als introducee betaal je éénmalig EUR 15,-.

Je ontvangt na aanmelding een bevestiging met alle informatie via de email. Onze ledencommissie verwelkomt jou op de avond zelf.
Zij geven je meer uitleg over de avond en het lidmaatschap en
beantwoorden jouw eventuele vragen.

Maak op deze manier op een ontspannen wijze kennis met de leden en ervaar het Entre Femmes gevoel. Bevalt het goed?
Dan verwelkomen wij je graag als nieuw lid.
Het lidmaatschap bij Entre Femmes is EUR 180,- per kalenderjaar.
Word je later in het jaar lid, dan hanteren wij een staffelprijs.

Hopelijk tot snel!

*INTRODUCÉS TEN TIJDE VAN CORONA
Graag zien wij tijdens onze bijeenkomsten nieuwe gezichten. Dat is immers een essentieel aspect van netwerken. Echter is het ten tijde van corona niet mogelijk om een onbeperkt aantal deelnemers bij locaties toe te laten. We zijn helaas vaak gebonden aan een maximum aantal en natuurlijk hebben leden dan voorrang.

Wil je graag deelnemen en de sfeer komen proeven? Meld je gewoon aan! Je krijgt dan automatisch een bevestiging, maar houd er rekening mee, dat als het maximum aantal deelnemers bereikt is, we je alsnog (helaas) een mail kunnen sturen met een annulering. Dus wees er snel bij, want voor introducés geldt de volgorde van aanmelding.

Meer acties

Meer berichten