Gun jij jezelf een bijzonder cadeau?

Gun jij jezelf een bijzonder cadeau?
Neem dan deel aan de Inspiring End of Summer Break van 30 september tot 4 oktober 2020. Vijf dagen waarin je met andere vrouwelijke ondernemers even loskomt van je dagelijkse werkzaamheden. Om eens even offline te gaan. Om energie op te doen op een comfortabele en inspirerende plek. Inspireren en geïnspireerd worden. Niet alleen door de omgeving maar ook door elkaar. Want als deelnemer verzorg je zelf een van de workshops en laat je de groep kennismaken met iets waar jij blij van wordt of veel van weet vanuit je eigen vakgebied.

Wat ga je doen?
Dagelijks plan je een dagdeel voor je eigen dingen; bijvoorbeeld je nieuwe ondernemingsplan uitwerken, een boek lezen of wandelen in de prachtige natuur. Daarnaast staat elke dag een ondernemers-gerelateerd item op het programma waarbij je getriggerd wordt over je eigen ondernemerschap na te denken en eventueel te delen. Ook plannen we gezamenlijke dingen, bijvoorbeeld naar een authentiek marktje, een wijnproeverij of iets anders wat je leuk lijkt om te doen.

Waar verblijven we?
Refugio Marnes ligt in het heuvelachtige achterland van de Costa Blanca, omringd door rust en ruimte, bij het dorpje Benissa. Een bijzondere Ecolodge waar we al eerder genoten hebben van de gastvrijheid van Willem en Richard! Je logeert in je eigen kamer in het huis, het vrijstaande natuurhuisje of in de Marokkaanse tent! Enkele kamers hebben een gedeelde badkamer (per 2). Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in de eetkamer of op het terras. Richard is een begenadigd kok en we schuiven ’s avonds aan bij de “mesa rural”: een eerlijke maaltijd met goede wijn uit de streek. Wij hebben de exclusieve beschikking over het landgoed (= het gehele dal!). Dat betekent dat we de ruimte hebben en dat je zelf kunt kiezen waar jouw workshop het best tot zijn recht komt: aan het zwembad, op een beschut zonneterras of rond de tent. Kijk vooral op Refugio Marnes voor de beelden!

Wie zijn de overige deelnemers?
In totaal zijn we met 8 vrouwen die hun eigen bedrijf hebben opgebouwd en na de eerste jaren in stabieler vaarwater zijn gekomen. Vrouwen met stijl en ervaring, die iets te vertellen hebben en beschikken over een flinke dosis positieve energie! Vragen die herkenbaar zijn liggen op het gebied van innovatie, persoonlijke en zakelijke groei.

Wat is de planning?
We vertrekken op woensdagochtend en we sluiten de trip af met een actief bezoek aan de prachtige oude binnenstad van Valencia op zondag! Je kunt zelf eventueel nog een aantal dagen aan je reis vastplakken om verder te werken.

Jouw investering:

De kosten bedragen € 825 per deelnemer (ex BTW).

Inclusief:

– 4 overnachtingen in je eigen kamer

– Ontbijt, lunches & diners

– Autohuur en benzine

– Bezoek aan Valencia

– Organisatie en groepsactiviteiten

– Get Inspired Work book

Exclusief:

– Drankjes bij het eten en andere momenten

– Retourvlucht naar Valencia (indicatie: €150 – € 200)
– Evt. extra kosten (bijv. yogales, extra parkeerkosten)

– Reis- en annuleringsverzekering

NB: De Inspiring Work Break is aftrekbaar als bedrijfsontwikkeling (75%).

Heb je interesse?
Els Molengraaf – els@els4organising.nl of 06 – 222 85 442)

Els Slob – info@bureaudebaas.nl of 06 – 38 71 98 73)

We hopen dat je net zo enthousiast bent als onze eerdere deelnemers! Kijk naar de reviews op Bureau de baas of Els4Organising

Els & Els

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!