Uitnodiging SomethingELS event

Save the Date: 21 maart 2019 – SomethingELS event Het grenze(n)loze gepassioneerde hart

Vaak hoor ik van mensen om mij heen: Wat heb jij toch een fantastisch werk. En dat heb ik zeker. Ik kom op de mooiste plekken, zie de mooiste dingen en geniet ervan als ik mijn creativiteit kwijt kan in een event of congresreis. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dan voel ik mijn passie voor dit vak!

Soms kan ik mijn creativiteit en passie niet helemaal kwijt. Ik houd van beleving en ben er van overtuigd dat die beleving van groot belang is, want er wordt zoveel georganiseerd en je moet je onderscheiden! Niet alleen maar zenden en ontvangen, maar interactie, mensen prikkelen en inspireren, zodat ze na het event naar huis gaan met meer energie dan ze binnenkwamen en het event niet meer vergeten!
Daarom dacht ik: waarom organiseer ik niet een eigen event. Dan kan ik heel mijn hart in dit event leggen. Ik wil mijn passie laten zien en mensen inspireren.
Het word dan echt een SomethingELS event. Het thema van dit SomethingELS event is dan ook: Het grenze(n)loze gepassioneerde hart!  

Heb jij ook een passie? Doe je er al iets mee? Volg jij je hart? Wil jij geïnspireerd worden en gepassioneerde verhalen horen van mensen die met hart en ziel hun werk uitvoeren? Wil jij eens zien dat je informatie op een andere manier kunt overbrengen? Zodat mensen dat event nog lang herinneren?

Graag nodig ik je uit om 21 maart 2019 naar het SomethingELS event Het grenze(n)loze gepassioneerde hart van Els4Organising in een SomethingELS locatie in Utrecht te komen. De dagvoorzitter van deze middag is Anita Witzier.

Tijdens het SomethingELS-event zul je op een andere manier beleven hoe je informatie over kunt overbrengen en zo de boodschap beter blijft hangen. Je hoort mooie inspirerende verhalen van o.a. Gijs de Vries, voorheen directeur van het Rode Kruis die als stelling heeft: Als je luistert naar je hart, dan klopt het. Je wordt die middag geprikkeld en verrast met verhalen en veel beleving!

Noteer donderdag 21 maart 2019 van 14.00 – 18.15 uur in je agenda en klik hier om je alvast in te schrijven als je zeker wilt zijn van een plaats.

En helemaal leuk: Je mag een introducee meenemen! Iemand die wellicht het laatste duwtje nodig heeft om zijn/haar passie verder uit te werken?! Of iemand die interesse heeft in hoe een congres/event anders te laten beleven.

Houd ook mijn website www.els4organising.nl en social media in de gaten. Want naar mate het event nadert wordt er steeds meer bekend gemaakt en kun je filmpjes zien waarop de sprekers van die middag vertellen waarom je naar het SomethingELS event moeten komen.

Ik hoop je donderdag 21 maart te zien.

You will definitely get somethingELS!

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!