Aanbieding van Kirsten De Bevere

GRATIS Ontwikkeladvies, t.w.v. €700,-!!! Vanaf 1 december aanstaande is hier subsidie voor. Ik heb goed nieuws: dit is ook voor ZZP’ers!

En ik heb nog meer goed nieuws! Ik kan je hierbij helpen. In een aantal coachsessies kan je de vragen, die jij op dit moment hebt over jouw onderneming en waar jij tegen aan loopt, inbrengen. Ik kijk samen met jou hoe jij met deze vraagstukken om kan gaan. Je maakt een arbeidsmarktscan. Dit geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wat staat in de schaduw en mag meer in het licht komen te staan, zodat je kan floreren met je bedrijf, ook in deze tijd. Je maakt een ontwikkelplan voor de komende tijd. Dit ontwikkeltraject is net dát extra stapje dat jou nu verder helpt bij jouw onderneming.

Wil jij hier gebruik van maken?
Meld je aan bij mij: Kirsten De Bevere
mail: Kirsten@bewustverbinden.nl
Tel: 06-26118705

Eén van de deelnemers waarmee ik het traject laatst afsloot, bedankte me en zei: “Je hebt me weer vertrouwen en inzichten gegeven zodat ik durf te gaan doen wat ik werkelijk wil.”

Tip: wacht niet tot december maar meld je nu vast aan. In augustus hebben 22.000 deelnemers zich aangemeld en was de subsidie binnen één maand op.