BuroHip – Saskia Barendregt

Als projectmanager help ik organisaties strategische plannen op het gebied van Informatievoorziening en IT om te zetten in concrete resultaten. Ik vind het fijn om projecten – binnen haalbare tijd en budget – met aandacht voor mens en kwaliteit – succesvol op te leveren. Ik ben een echte afmaker. Daarbij communiceer ik graag open en eerlijk, heb ik oog voor detail en zorg ik voor een gestructureerde aanpak.

Het verbinden van mens, organisatie en technologie is de rode draad in mijn loopbaan. Daarbij beweeg ik makkelijk op verschillende niveaus en ben ik zorgvuldig in het afwegen van belangen. Opdrachtgevers vinden mij creatief, communicatief en resultaatgericht.

Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken? Neem gerust contact op!

BuroHIP, voor heldere internetprojecten
Saskia Barendregt
saskia@burohip.nl
www.burohip.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!