Bewust tot Rust – Susanne Danielson

Bewust tot Rust

…het klinkt zo eenvoudig en zo eenvoudig is het ook.

We zijn drukker dan ooit met werken, gezin, sociale contacten, sporten, zorg voor anderen, en ga zo maar door. We zijn veranderd van ‘human beings’ in ‘human doings’. Tegelijkertijd verlangen we meer dan ooit naar rust. Dat zoeken we vooral buiten onszelf. Echte rust zullen we daar helaas niet vinden.

Echte rust vinden we alleen in onszelf, we zijn alleen maar vergeten hoe en wáár. Hoe kunnen we iets terugvinden en hoe kunnen wij ons iets herinneren dat er altijd al was? Door bewust te leren luisteren naar ons lichaam en ons gevoel. Door hoofd, hart en ziel met elkaar te verbinden en als éénheid te laten samenwerken.

Mijn naam is Susanne Danielson. In 1961 werd ik in Stockholm geboren. Op mijn 13e verhuisde ons gezin naar Nederland. Al mijn hele leven is verbinden mijn passie. Zakelijk en privé verbond ik bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ik heb 26 jaar als business-to-business en consumer marketing communicatie specialist gewerkt. Dit deed ik in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandige ondernemer voor diverse opdrachtgevers. In mijn huidige werk als Levenscounselor, docent, bestuurslid van het LevensCollege, Chakradance™ facilitator, Holistic Pulsing therapeut, auteur en founding Mother van ‘De boom zonder vruchten’ mag ik mensen inspireren om zich te verbinden met zichzelf. Verbonden zijn met je lichaam, hart, ziel en de ware essentie van wie je werkelijk bent, brengt balans en innerlijke rust en je leeft je leven vanuit jouw volle essentie en potentie.

Bewust tot Rust
Susanne Danielson
Valkeniersborch 41
3992 CH Houten

06 – 2221 5130
info@bewusttotrust.nl

www.bewusttotrust.nl
www.delevensbronnen.nl
www.deboomzondervruchten.nl
www.spijkermat.com
www.hetlevenscollege.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!