Stichting De boom zonder vruchten – Susanne Danielson

Groeien en bloeien in een boomgaard vol vruchten.

Ieder kind hoort zich blij, gelukkig en zelfverzekerd te voelen. Pesten, buitensluiten, vergelijken, faalangst en roddelen gebeurt helaas dagelijks. Niemand wil dat een kind daarmee te maken krijgt. De boom zonder vruchten leert alle kinderen dat ze goed en mooi zijn, precies zoals ze zijn. In acht stappen leren kinderen spelenderwijs dat ze uniek zijn en veel meer kunnen dan ze denken.

Hoe? Met een boek, een cd vol liedjes, een educatief programma voor basisscholen, een online training voor (stief/groot/oppas)ouder en kind en een programma voor kindercoaches. Door het programma staan de kinderen stil bij vaardigheden als zelfvertrouwen, samenwerken, inlevingsvermogen, respect en humor.

De lessen gaan over acht thema’s en acht ontdekkingen die bijdragen aan vrolijke en sociaal-emotioneel evenwichtige kinderen. De boom zonder vruchten laat kinderen van binnenuit stralen.

Mijn naam is Susanne Danielson. In 1961 werd ik in Stockholm geboren. Op mijn 13e verhuisde ons gezin naar Nederland. Al mijn hele leven is verbinden mijn passie. Zakelijk en privé verbond ik bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ik heb 26 jaar als business-to-business en consumer marketing communicatie specialist gewerkt. Dit deed ik in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandige ondernemer voor diverse opdrachtgevers. In mijn huidige werk als levenscounselor, docent, auteur en founding mother en bestuurslied van De boom zonder vruchten mag ik mensen, klein en groot, inspireren om zich te verbinden met zichzelf. Verbonden zijn met je ware essentie en potentie van wie je werkelijk bent, laat jou van binnenuit stralen. Stralende mensen maken een stralende wereld

Stichting De boom zonder vruchten
Susanne Danielson
Valkeniersborch 41
3992 CH Houten

06 – 2221 5130
Email: susanne@deboomzondervruchten.nl

www.deboomzondervruchten.nl

www.delevensbronnen.nl