12 februari 2021

Het jaar van de (gouden) os

Chinees nieuwjaar. Het jaar van de Os kenmerkt zich door vastberadenheid en eerlijkheid. Met alles wat er in 2020 ivm corona is gebeurd, is het vrijwel zeker dat de belangrijkste zaken in 2021 gezondheid, financiën en werk zijn, aangezien deze allemaal extra aandacht vragen tijdens het jaar van de Os.

Het jaar van de Os wordt een jaar van obstakels nemen. Wie de kracht en het doorzettingsvermogen van een Os heeft, kan een goed jaar hebben, maar voor mensen die zich niet graag uitsloven zal het geen fijne periode worden. Het jaar van de Os wordt echt een jaar voor doorzetters. Een bijzonder jaar: we hebben nog steeds te maken van corona en de maatregelingen die daarbij horen. Je wordt als ondernemer uitgedaagd om creatief, inventief, doortastend, vastberaden, doelgericht te werken.

Daarom een intervisie* avond met diverse coaches uit ons eigen Entre Femmes netwerk. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen gaan we in kleine groepjes van 4, max 5 personen in breakoutrooms uiteen, waar je jouw vraag in brengt. We rouleren 3 keer op deze avond zodat je steeds bij een andere coach en andere Entre Femmes-leden ontmoet.

Denk alvast na over welke vraag jij wilt inbrengen op deze avond. Waar loop jij momenteel tegen aan? Beschrijf eens een situatie die jij nu lastig vindt. Waarbij mogen wij met jou meekijken? Waar wil jij anders mee om kunnen gaan?
Wil jij een vliegende start maken voor het chinees nieuwjaar 2021, dan biedt deze avond je de kans om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan en deze os bij de horens te vatten!

*Intervisie: een georganiseerd gesprek tussen mensen. Onderwerp van gesprek zijn de verrichte werkzaamheden en de daaraan gerelateerde problemen, oogmerk is dat de deskundigheid van de betrokkenen wordt vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert. Intervisie helpt bij de ontwikkeling van zogenaamde learning skills en soft skills: actief luisteren, gevoel van empathie, goede vragen stellen, creatief denken, innovatief problemen oplossen, verbeterd teamwork, solidariteit tussen deelnemers.
Klik hier om nog iets meer uitleg te krijgen.

 Lokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).