13 december 2018
Utrecht

Waskracht

Nog even en we ronden ook 2018 weer af! Hoe was het zakelijke jaar voor jou? Je bent vast en zeker succesvol geweest. Je kijkt met voldoening terug op een jaar met mooie opdrachten. Of je hebt lef getoond en bent gestart met je eigen bedrijf. Lof voor je daadkracht en harde werken!

Durf jij ook kwetsbaar te zijn?
Hee, en als je eens heel eerlijk bent….waren er dan ook momenten dat het schuurde? In het contact met die ene opdrachtgever? Of aan de telefoon met die medewerker of con-collega waarmee je moest samenwerken? Baalde je van jezelf? Ben je ergens mee gestopt wat je achteraf had willen afmaken? Was er iets (kleins) waar je toch niet zo heel trots op bent? Je was het misschien al weer vergeten…

Intervisie met speciale doe-vorm
Wij nodigen je uit om zo’n moment toch weer even af te stoffen. Hoe kwetsbaar dat ook is. En met ondernemers onder elkaar te delen. En her te beleven! Zodat je ervaart hoe het anders kan! We geloven dat je daar alleen maar krachtiger het nieuwe jaar mee ingaat!

Kracht van ons netwerk
Onder leiding van organisatie- en teamcoach Lonneke Gillebaard ervaren we de kracht van Action Learning. Een hele praktische vorm van intervisie die verder gaat dan praten over, evalueren en adviseren alleen. Dit gaat over doen! Na afloop gaat iedereen de deur uit met een praktische ervaring en inzicht over je eigen contact en communicatie. En hebben we de kracht van ons eigen mooie netwerk ervaren.Lokatie en tijd:
The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht
19:30 tot 22:00 uur

Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen, wel graag even aanmelden. Introducees zijn welkom, zij betalen € 15 (graag vooraf overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Contant betalen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.

Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).