20 november 2020


November is de maand van ons jaarlijkse diner – exclusief voor leden. Ook dit jaar! Alleen doen we het iets anders dan andere jaren, namelijk coronaproof.

Het idee
Schrijf je uiterlijk 13 November in via de website en er op vrijdag 20 November tussen 15:00 – 18:00 uur in stijl een dinerbox bij je bezorgd.
Restaurant The Greenhousein Utrecht heeft speciaal voorEntre Femmes een diner op maat gemaakt bestaande uit een voorgerecht (koud), een hoofdgerecht (warm) en een nagerecht (koud).
Per gerecht eet je in een andere breakoutroom, zodat we het netwerkaspect hoog kunnen houden.


Programma

Alexandra Bone (Slim Life) zal vooraf een korte inleiding verzorgen over wat gezond eten nou eigenlijk is en wat er gezond is aan de maaltijd die je gaat eten. Gezonde voeding hoeft namelijk echt niet saai en smakeloos te zijn!

LET OP!!
Het is noodzakelijk dat je je inschrijft via onderstaand formulier. Vervolgens ontvang je een mail vanuit activiteiten@entrefemmes.nl met de vraag om je bezorgadres en
 eventuele dieetwensen op te geven.
Dan gaan we er voor zorgen dat de juiste Greenhouse-dinerbox in stijl op het juiste adres wordt afgeleverd!Lokatie en tijd:18:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).