28 juni 2019
Bilthoven

Stel je de voldoening en het uitzicht voor, terwijl je zweeft tussen de takken, met je voeten hoog boven de grond… Onze zomerbijeenkomst op vrijdagavond 28 juni is een mooi moment om de eerste helft van het ondernemersjaar te laten bezinken. En waar kan dat beter dan in de natuur. Na een borrelhapje en drankje in Bistro Bilthoven is het tijd voor actie. Welke twee bosacties kies jij?

  1. Een mindfulness-wandeling met Pamela Hamelton, yogalerares YogaYAYA?
    Kom helemaal tot rust. De wandeling gaat langs loof- en naaldbomen, langs heide en duinlandschap en al deze landschappen kunnen iets anders bij je oproepen. Daar staan we letterlijk bij stil. Alle geuren, vormen en geluiden versterken de verbinding met de natuur en laden je weer helemaal op.
  2. Of ga je met Peter van Puijenbroek, bioloog het bos in? Hij neemt je mee naar vroegere tijden en vertelt hoe het bos en landschap waar wij door wandelen is ontstaan. Peter weet niet alleen alles van de flora en fauna, hij is ook een hele goede verhalenverteller en neemt je graag mee naar het naar vroegere tijden.
  1. En voor de echte avonturiers….  boom klimmen. Na een korte instructie kan de klimgordel aan, de helm op en kun je de boom in. Durf jij die uitdaging aan? Uiteraard zorgen ervaren instructeurs dat je weer heelhuids op de grond komt.

Wij hebben nu al zin in 28 juni. Jij ook? Meld je snel aan.

Programma:
19.00 Inloop en introductietafel
19.15 Welkom (en voor wie wil de zeepkist)
19.30 Start 1e ronde
20:15 – 20.30 Korte break
20.30 Start 2de ronde
21:30 Netwerkborrel

Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen, wel graag even aanmelden. Introducees zijn welkom, zij betalen € 15 bij betaling vooraf (graag overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Pinnen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.Lokatie en tijd:
Bistro Bilthoven
Julianalaan 280
Bilthoven
19:00 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).