14 oktober 2020

BLAUWE DAGEN
[gewijzigd programma]

Feeling blue too? Ook zo klaar met COVID-19 en alle risico’s, richtlijnen, maatregelen etc.?
Gezien de situatie waar we met zijn allen inzitten, kunnen wij ons voorstellen dat er onder de leden behoefte is om met elkaar in gesprek te gaan over wat dit met je doet én hoe je weer door kunt: hoe houd je de moed erin?  

Daarom wilden we de avond van 14 oktober niet helemaal voorbij laten gaan en zijn we op zoek gegaan naar een spreekster die bij dit onderwerp aansluit: Spreekster en auteur Jikkie Has neemt ons mee in wat de wetenschap zegt over omgaan met tegenslag en het verbeteren van je veerkracht.

Accepteren wat er is, en vanuit daar kijken wat je zelf kunt doen om hier doorheen te komen. Het gaat om het loskoppelen van de situatie van jezelf, door het niet persoonlijk op te vatten. De corona-crisis een omstandigheid is die mensen onzeker maakt. Op dit moment is het belangrijk om te leren om te gaan met deze omstandigheden. Trek het je dus vooral niet persoonlijk aan (we zitten hier allemaal in), want het zegt niks over jouw ‘waardigheid’ en ‘vaardigheid’ als zelfstandig ondernemer.
Na een korte theorie en vooral tips willen we jullie leden vooral met elkaar in gesprek laten gaan om elkaar aan te horen, te ondersteunen, te inspireren:

Waar zit jij qua emoties in het proces?
Waar baal je van/ waar zitten je zorgen op dit moment?
Hoe kun jij de moed erin houden?
Hoe kun je daar ook naar kijken?
Wat kun je wél doen of wél mee aan de slag?Lokatie en tijd:19:45 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).