18 mei 2020

Bereid je voor om – in geuren en kleuren – te kunnen stralen!

Als de intelligente lockdown voorbij is, kun jij weer in geuren en kleuren in de spotlights gaan staan! Van online weer terug naar échte pitches en interviews, waarbij klanten, collega’s of een journalist op anderhalve meter van je verwachtingsvol naar je opkijken. Misschien ben je nú al bezig om jezelf online als deskundige neer te zetten in filmpjes of door optredens in podcastinterviews. 

Maar dan komt dat moment: het zweet breekt je uit! Je móet shinen, je móet mensen overtuigen, bemoedigen. Ga er maar aan staan: het monster met de gouden ogen heeft je te pakken. 

Machteld Kooij schreef Het monster met de gouden ogen. Over hoe je spreekangst (het monster) ombuigt tot plezier in spreken, zodat je een gouden toekomst ziet (gouden ogen).

Tijdens onze online bijeenkomst op 18 mei laat Machteld je zien, hoe jij de interviewer inpakt en de regie over het interview houdt, wanneer je plotseling in de microfoon iets moet vertellen over jouw bedrijf, ze gaat in op de angsten die je hebt voor de media. Het wordt een sessie vol hoop: het monster met de gouden ogen staat voor je, maar het geheime wapen van Hilversum staat achter je!

Portret: Jeannette ScholsLokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).