9 juni 2020

Niet groen van jaloezie, maar groen van geluk!

Het belangrijkste ingrediënt voor geluk is groei. En om te kunnen groeien moet je altijd net een stapje buiten je comfort zone bewegen. Nieuwe dingen uitproberen en nieuwe ervaringen opdoen: het maakt je gelukkig. Dus durf je hart te volgen en doorbreek dinsdag 9 juni tijdens een interactieve workshop met Marion van Dam die veilige comfort zone, zodat je ‘als groentje’ al die prachtige avonturen kunt gaan beleven, waar je stiekem van droomde.

Marion geeft les in Geluk. Ze schrijft erover, geeft workshops, maakt online cursussen en heeft een praktijk als hypnotherapeute. In haar boek ‘Happily Ever After – The Magic Formula for turning your divorce into the best thing that ever happened to you’ beschrijft Marion de door haar ontworpen geluks formule. En gelukkig hoef je hier niet voor te scheiden hoor!

Deze bijeenkomst was gepland in maart, maar is destijds vanwege het corona-virus geannuleerd. Had jij je voor de activiteit in maart aangemeld? Vriendelijk verzoek om dat nogmaals te doen. Nog niet? Dan is dit je kans om er toch bij te zijn! 

 Lokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).