16 juli 2020
Doorn

KLEURENMIX

Een EXTRA AVOND met het thema kleurenmix, want het is feest!
We mogen elkaar weer live ontmoeten. Hoe fijn is dat?! 

Nu wel vanaf 1 juli wel het één en ander mogelijk is en we dus weer – op gepaste afstand van elkaar – fysiek bij elkaar kunnen komen, hebben we een EXTRA BIJEENKOMST in onze jaarplanning opgenomen! En wat voor één!! Een bijzonder programma op een bijzondere locatie.

Ons Entre Femmes-lid Janneke Jager speelt voor ons haar eerste try-out van haar nieuwe theaterprogramma Fantoomgeluk – Een fout-nostalgische cabarettrip

Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze teruggeslingerd in de tijd. Opeens zit ze weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’.  Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk. Eén: dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. Twee: dat de meest belabberde songteksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. En drie: dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze eind jaren ’80 hoopte én kon vermoeden. Maar is dat erg? En kan het nog anders? Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…?

Wil jij hierbij zijn, meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Introducees zijn welkom, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen hebben leden voorrang.Lokatie en tijd:
Conferentiecentrum Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
Doorn
19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).