18 april 2019
Soestduinen

 

Nee, het is geen tikfout. Op donderdagavond 18 april gaan we in Hilton Royal Parc in Soestduinen omdenken. En daar hebben we zin in. Vandaar omzin. Interactief, inspirerend en humoristisch. In een wervelende clinic ervaar je wat omdenken te bieden heeft: innovatie, creativiteit en inspiratie. Deze avond wordt een ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen…

Omdenken
De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Hoe ervaren we die problemen? Als beren op de weg. We zijn geneigd er ja-maar tegen te zeggen. Problemen zijn lastige obstakels, die we zo snel mogelijk uit de weg moeten ruimen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen ze dat; van een probleem een ramp maken.

Omdenken is de tegenhanger van vastdenken. Omdenken begint niet met ja-maar, maar met ja-en. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar probeer je het probleem te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken. Met omdenken zie je de beren én de weg.

Deze avond organiseren we samen met Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en Vrouw en Zaken. Dus nog meer mogelijkheden om te netwerken!

Graag tot donderdagavond 18 april.

Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen, wel graag even aanmelden. Introducees zijn welkom, zij betalen € 35 (graag vooraf overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Pinnen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 37,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.Lokatie en tijd:
Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
Soestduinen
19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).