23 april 2020

ORANJE BOVEN

Hoe toepasselijk is deze titel voor een activiteit in april? Goed bedacht, ook voor de hand liggend. Niemand had ten tijde van het bedenken van deze titel binnen ons jaarthema ‘Kleur’ kunnen bedenken hoe anders alles nu zou zijn. Geen Koningsnacht al slenterend door de straten langs propvolle kroegjes, geen koekhappen op een dorpsplein met stuiterende kinderen, geen vrijmarkten, geen live-bandjes op de hoek van de straat, geen levendigheid op straat …

Zo vlak voor Koningsdag ligt ook de Nederlandse economie grotendeels stil. Voor veel ZZP’ers is het een hele uitdaging om aan opdrachten te komen. Langs gaan bij opdrachtgevers of je netwerk is er op dit moment even niet bij. Wat kun je doen om toch ‘in the picture’ te blijven?

Zorg dat je online zichtbaar bent – en blijft. Wat je kunt posten en welke kanalen je wanneer het beste inzet, gaat Liesbeth Besamusca ons laten zien tijdens deze online bijeenkomst. Bij voorkeur met een interactief karakter. Dus heb jij vragen met betrekking tot jouw socials? Loop jij ergens tegenaan? Mail je vragen dan vooraf naar info@entrefemmes.nl!  

Hier alvast een leuke korte video van 3 minuten, die Liesbeth afgelopen vrijdag online plaatste waarin zij de 10 voordelen geeft van social media voor je bedrijf.

Ben jij er bij?
Log dan donderdag 23 april vanaf 19:30 uur in. Leden hebben een uitnodiging per mail ontvangen met daarin een link om in te loggen via Zoom.

Ben jij (nog) geen lid en toch interesse om mee te kijken en de sfeer van Entre Femmes te proeven? Dat kan! Stuur ons een mail naar bovenstaand mailadres, dan zorgen we dat ook jij de login-gegevens ontvangt.Lokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).