16 maart 2021

VAN RUPS NAAR VLINDER

Persoonlijke groei is een proces wat tijd nodig heeft en daarnaast ook geduld en een hele hoop liefde. Zoals een rups die geduldig transformeert tot een vlinder in zijn cocon. Het duurt zolang als het duurt, het is er soms donker en eenzaam en toch is het helemaal ok. Het is zelfs precies goed!
Deze Value Talk is een persoonlijk verhaal. Een verhaal van vallen en opstaan om te transformeren naar wie je werkelijk bent. Om je hemel op aarde te kunnen leven, zelfs in deze corona tijd. Om volledig jezelf te mogen en durven zijn door jezelf te accepteren en zelfs van jezelf te houden zoals je bent in alle (im)perfectie.

Deze avond voor ingevuld door Irma van Herwaarden. Zij werkt als (team)coach, trainer en inspirerende spreker in haar bedrijf Big Value. Daarnaast is zij alleenstaande moeder van twee prachtige kinderen en is het haar passie om anderen te inspireren om volledig zichzelf te kunnen zijn en hun hemel op aarde te leven.

Al haar hele leven heeft ze het gevoel gehad dat ze op zoek was naar ‘iets’. Iets zoals liefde, geluk, de zin van het leven of wat dan ook. Ze rende, vluchtte en werkte vooral hard. Niet zozeer in het zakelijk leven, maar vooral aan zichzelf. Voelde zich niet altijd gelukkig, miste ‘dingen’ in haar leven en had een hele diepe overtuiging dat er iets steeds ‘niet goed’ was met haar.

Dus ging zij op zoek. Alles maar dan ook alles moest opgelost worden. Pas als ze….., dan zou ze écht gelukkig zijn en dan zou zij echt liefde kunnen voelen. Daarbij volgde zij ook haar hart en maakte de meest moeilijke beslissingen in haar leven die wel echt klopten: Op haar 28e begon zij – tegen het advies van iedereen  in – voor zichzelf te werken als ZZP-er. Op haar 35e is zij gescheiden met kinderen van 2 en 4 jaar oud. Irma luisterde naar haar intuïtie, stopte de samenwerking met opdrachtgevers die een groot gedeelte van haar inkomen genereerden en voelde dat het beter voor haar was. Zo spannend en toch klopte het keer op keer.

En daarnaast bleef zij zoeken. Naar steeds niet ‘de juiste partner’ en kreeg lichamelijke klachten. Bleef aan zichzelf ‘werken’ want blijkbaar was er iets niet goed. Dacht ze. Daarbij was Irma enorm streng voor zichzelf. Ze wilde zichzelf perfectioneren, vond dat ze het allemaal moest weten en goed moest doen. Zij was toch de coach?

En toen kwam het moment dat ze voelde dat alles wat zij buiten zichzelf zocht al in haarzelf zat. Daardoor kon ze pas echt loslaten. Ineens kwam mhaar leven in een stroomversnelling. Alles kwam vanzelf op haar pad. Ze hoefde helemaal niks te doen! Ze hoefde helemaal niet hard te werken! Ze hoefde niet perfect te zijn! Ze mocht echt gaan leven, echt gaan genieten nu, niet pas als ze perfect zou zijn. Wat een vrijheid, wat een verademing!!

Nu ervaart Irma meer rust. In haarzelf en in haar leven. Ze is gelukkiger met alles wat er is en ze verdient haar geld met wat ze echt graag doet. En ja ze heeft ook nog steeds tegenslagen, is wel eens chagrijnig of boos. Dat hoort er gewoon bij. Ook is zij nog steeds niet perfect, maar wel perfect zichzelf. Ze is echt gaan staan en laat zichzelf helemaal zien. Irma durft te stralen en haar hemel op aarde te leven, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

!! Mocht je je hebben aangemeld en toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, stuur dan even een mailtje naar info@entrefemmes.nlLokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur

Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).