14 december 2020

Verzilveren

De laatste bijeenkomst van 2020! Wat een jaar!
Als ondernemer ben je continu bezig met het professionaliseren van je bedrijf, je diensten. Aan het begin van het jaar  bepaal je nieuwe doelstellingen. Sommige haalbaar, anderen een mooie uitdaging om naar toe te werken. Soms komen er door het jaar heen goede ideeën op waar je niets mee doet en soms zit er iets tussen dat je weet te verzilveren. En 2020 was het jaar, waarin velen genoodzaakt waren om te schakelen.

Dat corona al vele creatieve initiatieven heeft opgeleverd is duidelijk.
En omdat we deze periode nog niet kunnen afsluiten leek het ons leuk om zo’n inspirerend initiatief een podium te bieden.

Seesoap is geboren tijdens de corona quarantaine in 2020. Nadat Mark Rutte de woorden ‘blijf thuis en was je handen’ uitsprak,  bedachten zussen Sophie en Michelle Seesoap, een zeep waarmee je precies kunt zien of je je handen goed gewassen hebt. Als handen wassen zó belangrijk is, dan móét dat toch ook beter kunnen? En leuker! En makkelijker! En zo is Seesoap ontstaan; handzeep die je kunt zien. Zo simpel. Zo effectief.

Deze bijeenkomst is online via Zoom. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de website, zodat we je de zoomlink kunnen sturen.Lokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).