20 mei 2021

Vreemde eend in de bijt

Jezelf als ondernemer onderscheiden van anderen is niet altijd even eenvoudig. Met jouw expertise en ervaring zit het met de inhoud wel goed. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw presentatie bij de ontvanger blijft hangen? Dat men met een glimlach aan jou voorkomen terugdenkt of zelfs benoemd in het eigen netwerk. Omdat je het anders deed dan die ander.

The Pitchshifters zorgen voor meer kleur in het sprekerslandschap. Creativiteit staat bij hen hoog in het vaandel, dus mag je verwachten dat ze tijdens deze interactieve avond de artiest in jou naar boven halen met leuke oefeningen. Ze gaan het hebben over creatief denken en spreken en zullen ervoor zorgen dat je veel nieuwe inspiratie krijgt om je eigen presentatie nog memorabeler te maken.

Over The Pitchshifters:
Desirée (rechts) is zangeres, performer en stemcoach en doet niets liever dan op het podium staan. Merit (links) is songwriter, artiest en schrijver en is verliefd op alles wat met storytelling te maken heeft. Met hun ervaring als uitvoerend maker én ondernemer kunnen zij je helpen om de artiest in jezelf naar boven te halen, je presentaties te verbeteren, je stem te trainen en je verhalen levendiger te maken.

Het is hun doel om goede sprekers om te toveren in geweldige sprekers. Of het nu een pitch, een vergadering, een keynote toespraak of andere vorm van presenteren is, zij geloven niet in één standaard recept om de luisteraar omver te blazen. Daarom werken ze graag persoonlijk met jou aan je wensen en doelen. Kijk vooral eens op www.thepitchshifters.com hoe zij jou het beste kunnen begeleiden!


Lokatie en tijd:19:30 tot 22:30 uur

Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).