28 oktober 2019
Bilthoven

Een waanzinnige avond!

Socrates zette mensen aan tot zelf denken in plaats van op de mening van anderen af te gaan. En dat doet dr. Claartje van Sijl, wetenschapper in hart en nieren, ook met ons op maandagavond 28 oktober in Kunst in de Kelder in Bilthoven.

Als ondernemers zijn we professioneel, ambitieus, economisch onafhankelijk, ontwikkelingsgericht en vormen een inspiratiebron voor anderen. We staan open voor samenwerken, delen en gunnen. Omdat leden van Entre Femmes elkaar steeds beter leren kennen, komen er sterke verbindingen tot stand. Claartje van Sijl zet onze hersenen hierover aan het werk. Op socratische wijze gaan we met elkaar in gesprek:

  • Wanneer worden samenwerken, delen en gunnen ‘pleasen’?
  • Kunnen vriendschap en ondernemerschap samengaan?

Betere uitwisseling van informatie, beter begrip van elkaars perspectief, beter contact en beter denken. Doe ook zakelijk je voordeel met de socratische gesprekshouding, want het zorgt voor ruimte tussen mensen, leidt tot het doorbreken van vastgeroeste denkpatronen en tot confrontatie en verdieping van argumentaties om te komen tot fundamenteel nieuwe inzichten.

Het wordt een waanzinnige avond. Kom ook, geef je op! Graag tot maandagavond 28 oktober.Lokatie en tijd:
Kunst in de Kelder
Julianalaan 1
Bilthoven
19:30 tot 22:30 uur
Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).