29 mei 2019
Utrecht

Invloedrijk spreken

Je stem bepaalt voor een groot deel je uitstraling en de impact die je hebt. Je kunt je stem gebruiken om jouw overtuigingskracht te vergroten of om contact met luisteraars te vergemakkelijken. Het doel bepaalt hoe je je stem inzet. Wil je autoriteit, wil je grenzen stellen, contact maken, inspireren, angst aanjagen, geruststellen? De ervaring leert dat vrijwel iedereen vrijwel alles kan, je moet alleen wel weten hoe. Bij optimaal stemgebruik zal het overbrengen van informatie in gesprekken, vergaderingen en presentaties snel en moeiteloos gaan.

Elizabeth Ebbink, psycholoog en operazangeres, zorgt dat je je bewust wordt van de klank van jouw stem in melodie, luidheid, tempo en timbre. Dat wordt lekker oefenen deze avond. Loeien, blaffen en blaten. Jazeker.

Elizabeth heeft expertise en ervaring om in korte tijd een grote versterking van de uitstraling te bewerkstelligen. Ze werkte met consultants, medici, ambtenaren, maar ook een verlegen kroegbaas en een paardentrainster konden bij haar terecht. En wij dus ook op 29 mei.

Programma:
19:30 Inloop en introductietafel
20:00 Welkom (en voor wie wil de zeepkist)
20:15- 21:45 Aan de slag met stemcoach Elizabeth Ebbink
21:45- 22:30 Netwerkborrel

Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen, wel graag even aanmelden. Introducees zijn welkom, zij betalen € 15 bij betaling vooraf (graag overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Pinnen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.Lokatie en tijd:
ZIMIHC Theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
Utrecht
19:30 tot 22:30 uur

Wil je weten wie ook komen? Log dan even in (alleen mogelijk voor leden).