Gelukkig na Seksueel Geweld – Magda Dijk

Ik coach slachtoffers van seksueel geweld.

Mijn visie op seksueel geweld is om uit die slachtofferrol te stappen en zelf de macht weer over je eigen leven terug te nemen! Het is zonde om de rest van je leven je ergste nachtmerrie te blijven (herbe)leven! Neem ultieme wraak door je leven op te pakken en (weer) gelukkig te worden.

Helaas ben ik ervaringsdeskundige. Op mijn 16e ben ik verkracht. Daarom weet ik wat andere slachtoffers doormaken. Met mijn verhaal help ik anderen met als doel het verwerkingsproces sneller en soepeler te laten verlopen voor andere slachtoffers.

 Ik bied individuele coaching aan en groepstrajecten welke maandelijks starten. Daarnaast organiseer ik elke maand een High Tea & Workshop waarin ik mijn verhaal deel om anderen te helpen.

Gelukkig na Seksueel Geweld
M. Dijk (Magda)

Donkergaarde 13
3436 ZC Nieuwegein
06 – 47 11 57 32

info@gelukkignaseksueelgeweld.nl
www.gelukkignaseksueelgeweld.nl