Gun jij jezelf een bijzonder cadeau?

Neem dan deel aan de Inspiring Spring Break van 15 – 19 mei 2019. Vijf dagen waarin je met andere vrouwelijke ondernemers even loskomt van je dagelijkse werkzaamheden. Om energie op te doen op een comfortabele en inspirerende plek in de omgeving van Malaga. Inspireren en geïnspireerd worden. Niet alleen door de omgeving maar ook door elkaar. Want als deelnemer verzorg je zelf een van de workshops en laat je de groep kennismaken met iets waar jij blij van wordt of veel van weet. Iets over je werkveld of hobby’s bijvoorbeeld.

Wat ga je doen?
Dagelijks plan je een dagdeel voor je eigen dingen; bijvoorbeeld je nieuwe ondernemingsplan uitwerken, een boek lezen of wandelen in de prachtige natuur. Daarnaast staat elke dag een ondernemers-gerelateerd item op het programma waarbij je getriggerd wordt over je eigen ondernemerschap na te denken en eventueel te delen. Ook plannen we gezamenlijke dingen, bijvoorbeeld naar een authentiek marktje, een wijnproeverij of iets anders wat je leuk lijkt om te doen. We sluiten de trip af met een actief bezoek aan de prachtige oude binnenstad van Malaga op zondag!

Waar verblijven we?
In Casa Rural El Olivar, een rustiek paradijsje midden in de Andalusische olijfboomgaarden, met een prachtig uitzicht op de heuvels en het rustige blauw van het stuwmeer. Onze Belgische gastheer Christian zorgt er met zijn dochters voor dat het ons aan niets ontbreekt. Je logeert in je eigen stijlvol ingerichte slaapkamer met ruime badkamer. Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt geserveerd in de schaduw van de palmbomen op het zonnige terras.

’s Avonds komt een Spaanse kokkin uit het dorp speciaal voor ons koken. Wij hebben de exclusieve beschikking over het gehele landgoed. Dat betekent dat we de ruimte hebben en dat je zelf kunt kiezen waar jouw workshop het best tot zijn recht komt: aan het panoramische zwembad, op een beschut zonneterras of naast een olijfboomgaard. Kijk vooral op Casa Rural El Olivar voor de beelden!

Jouw investering:
De kosten bedragen € 695 per deelnemer (ex BTW).

Inclusief:
– 4 overnachtingen in je eigen kamer met eigen badkamer
– Ontbijt, lunches & diners
– Autohuur en benzine
– Bezoek aan Malaga
– Organisatie en groepsactiviteiten
– Get Inspired Work book

Exclusief:
– Drankjes
– Retourvlucht naar Malaga (indicatie: €120 – € 150)
– Reis- en annuleringsverzekering

NB: De Inspiring Spring Break is aftrekbaar als bedrijfsontwikkeling (75%).

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Els Molengraaf (els@els4organising.nl / 06 – 222 85 442) of
Els Slob (info@bureaudebaas.nl / 06 – 38 71 98 73).

We kunnen dan een afspraak maken om kennis te maken en bekijken of je in de groep past. We willen namelijk het liefst zoveel mogelijk diversiteit in de groep om zoveel mogelijk inspiratie op te doen.