IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT

Na het succes van de eerste try-out op 10 juli, organiseer ik op dinsdagavond 30 oktober een nieuwe inspiratie meeting. Gewoon met dezelfde nuchtere titel: IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT. Want dat is eigenlijk waar het om draait.

Op deze avond – van 20u – 22.30u – zit ik om tafel met een groep inspirerende mensen die al langer een droom hebben om te gaan ondernemen en net gestarte ondernemers. Daarbij neem ik de deelnemers mee op mijn ‘ondernemers journey’, deel ik tips, tops & flops en tot slot – het belangrijkste! – gaan jullie met elkaar middels een opdracht het gesprek aan. Met het doel om iets mee naar huis te nemen waarmee je concreet aan de slag kan. En de werkelijkheid van een eigen onderneming een stapje dichterbij komt. Of je net gestarte onderneming verder is geholpen d.m.v. nieuwe inzichten.

De vorige keer was ‘Bij de ondernemer thuis’ bij mij in de tuin – mijn eigen werkplek als ik met KAREN VOOR ONDERNEMERS bezig ben. Deze keer is het bij een andere ondernemer ‘thuis’, namelijk de Utrechtse taartenwinkel TAART van ondernemers Diana en Rudolf.

Wil je erbij zijn of ken je iemand voor wie dit interessant is? Neem dan contact met me op via contact@karenvoorondernemers.nl of bel me: 06 43 98 66 74. Graag tot in oktober!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!