Inspiratie avond voor ondernemers

Ben jij erbij op dinsdagavond 19 maart? Dan organiseer ik opnieuw een inspiratie avond voor ondernemers. Of je nu iemand bent die net gestart is met ondernemen of barst van de ondernemerservaring… ik organiseer deze avond met de titel IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT voor jou!

Juist deze mix van ondernemers in verschillende fasen van het ondernemerschap maakt deze avond interessant. Samen ervaringen delen en sparren. Na het gedeelte waarin ik mijn ervaringen als ondernemer deel en inzoom op strategie en marketing, laat ik jullie in tweetallen aan de slag gaan met een concrete uitdaging waar je voor staat. Ook krijg je een opzet mee om tot je eigen strategisch plan te komen. Waar ik je later tijdens een een-op-een sessie ook heel goed tot in detail bij kan helpen natuurlijk.

Elke keer organiseer ik deze inspiratie avond weer op een unieke locatie – bij een ondernemer ‘thuis’. Deze keer is dat in de natuur, op het terrein van Stadstuin Zuilen in Utrecht. Bij mijn oud werkneemster uit de periode dat ik mijn eigen horeca onderneming had, die nu Theeschenkerij De Oogst is gestart op deze bijzondere plek.

Alle ondernemers gaan aan het einde van de avond vol vertrouwen en met nieuwe ideeën naar huis. Weer helemaal trots op hun onderneming, maar ook wetende wat er nog gedaan of verbeterd kan worden. Weer even werken AAN je onderneming in plaats van opgeslokt raken door het werken IN je onderneming. Wie wordt daar niet blij van?

Wil je erbij zijn of ken je iemand voor wie dit interessant is? Neem dan contact met me op via contact@karenvoorondernemers.nl of bel me: 06 43 98 66 74. Graag tot in maart!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!