Kirsten de Bevere

Bewust Verbinden I geef ruimte aan je professionaliteit!

Met ‘Bewust Verbinden’ ga je de verbinding aan met jezelf en met anderen. Daar begeleid ik jou of jouw bedrijf graag bij als coach, trainer of HR professional.

Loopbaancoaching
Met goede zin en vol energie ga je naar je werk en doe je het liefst waar jij goed in bent. Je wordt gewaardeerd, uitgedaagd en je kan je verder ontwikkelen. Ideaal plaatje, toch? En soms komt het voor dat je werk op dit moment niet meer van zo goed voelt. Bepaalde aspecten vind je zeker nog wel in je werk maar wat is nou eigenlijk mijn passie? Kan ik me hier nog wel ontwikkelen? Past de manier van werken nog wel bij mij? Maar wat wil ik dan wel gaan doen? En welk bedrijf past nou echt bij mij? Vanuit de verbinding met jezelf en deze verbinding bewust te maken, kom je weer bij waar het jou om gaat. Graag wandel ik een tijdje met je mee om te zien welke stappen je gaat zetten.

Trainingen STERK AAN TAFEL
Als HR Manager, HR Business Partner of HR Adviseur wordt doorlopend verwacht dat je jezelf sterk neerzet in vergaderingen en tijdens lastige gesprekken. Soms gaat het de ene vergadering beter dan de andere. Hoe komt dat? Waar ligt mijn bijdrage als persoon in vergaderingen? En hoe zorg ik ervoor dat ik tijdens vergaderingen en lastige gesprekken zoals vastlopend verzuim of disfunctioneren kan zeggen wat er gezegd moet worden en daarbij de relatie en sfeer goed houdend. Samen met Michel Maarleveld train ik HR Professionals op deze en andere onderwerpen over STERK AAN TAFEL.

HR Advies
Daarnaast ben ik ook als interim HR Professional inzetbaar voor HR opdrachten zoals advies en begeleiding van individuele verzuimtrajecten als casemanager, opzetten opleidings- en ontwikkelplannen, ontslagzaken, werving & selectietrajecten.

Kirsten de Bevere

Burg. Van Tuyll-laan 25
3707 CT Zeist

06 – 26 11 87 05

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!