Li Hoekstra Projectmanagement

Projectmanagement om de wereld iets mooier te maken.

Ik wil helpen door mijn werkervaring en talenten in te zetten op betekenisvolle initiatieven. Voor mij is een onderwerp betekenisvol wanneer het een maatschappelijke relevantie heeft die ertoe bijdraagt om de wereld waarin wij leven iets mooier te maken. Betekenisvol is een breed begrip, meer specifiek liggen mijn interesses op het gebied van: bewustzijn, natuur, kinderen, ouderen, voeding, cultuur.

Wat ik breng: organisatie power!

Projectmanagement
Als projectmanager ben ik de spil binnen een project en overzie ik het hele proces vanaf de ideevorming, ontwikkeling/realisatie en evaluatie naderhand. Hierbij beheers ik de aspecten Kwaliteit, Geld, Organisatie, Tijd en Informatie. Een project kan klein of groot zijn, kort- of langlopend. Ik kan een project van begin tot eind begeleiden, maar ik kan ook voor een specifieke fase worden ingeschakeld.

Regelaar voor een dag
Als regelaar kan ik van alles uit handen nemen. Ik heb een hands-on mentaliteit, ben onderzoekend & flexibel en ik ben breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van events, bijeenkomsten en workshops. Het hosten van deze onderdelen gaat mij van nature gemakkelijk af. En vind je het vervelend om er alleen voor te staan, dan ga ik graag met je mee als side-kick of voor praktische ondersteuning.

Li Hoekstra
Projectmanagement
“Om de wereld iets mooier te maken.”

Nicolailaan 11
3723 HR Bilthoven

06 41307900
info@lihoekstra.nl
www.lihoekstra.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!