Lid worden

Vrouwelijke ondernemers kunnen op persoonlijke titel lid worden van Entre Femmes.

Voorwaarden voor het lidmaatschap van Entre Femmes
Je bent een vrouw.
Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of drijft voor eigen rekening en risico een onderneming of praktijk.
Je werkt daarnaast niet in loondienst.
Niet meer dan 10 procent van het ledenbestand mag bestaan uit ondernemers uit dezelfde branche.
Niet meer dan 10 procent van het ledenbestand mag bestaan uit startende ondernemers.

Contact ledenadministratie
Lonneke Gillebaard, ledenadministratie@entrefemmes.nl

Kennismaken?
Je bent van harte welkom als introducee op een van de bijeenkomsten. Een half uur voor aanvang van elke bijeenkomst organiseren we een speciale introductietafel waar we belangstellenden meer vertellen over ons netwerk. We raden je van harte aan om hieraan deel te nemen.

Lid worden?
Vul dan het formulier in. Je ontvangt een bevestiging per mail van de ledenadministratie nadat het formulier is ontvangen en bekeken. De contributie bedraagt 180 euro in 2018. Word je in de loop van het jaar lid, dan geldt een staffel. Vraag er even naar bij Lonneke Gillebaard. Het lidmaatschap duurt ten minste één jaar en wordt automatisch verlengd.

Opzeggen?
Opzeggen kan per e-mail of brief aan de ledenadministratie vóór 1 december van het lopende jaar. Je opzegging is pas definitief als je op je e-mail of brief een bevestiging van ontvangst hebt ontvangen.

Keertje kennismaken?
Je bent van harte welkom om als introducee tegen een geringe vergoeding tijdens een bijeenkomst een keer de sfeer te komen proeven. Zeker weten dat het naar meer smaakt en je daarna lid wordt van Entre Femmes!