Monique van Zeijl fotografie – Monique

Even voorstellen!

Ik ben Monique van Zeijl en werk al sinds 2003 als zelfstandig fotograaf. Voor een periode van ca. 6 jaar heb ik een baan in het onderwijs naast mijn fotografie gehad. Hierdoor is mijn interesse in het vernieuwend lesgeven ontstaan en sinds dit jaar ben ik een training aan het ontwikkelen om docenten te helpen bij het ‘Flipping the Classroom’ principe. De docent neemt de instructies op video op en de leerling kijkt deze thuis als huiswerk. Het oefenen en zelfstandig maken van het ‘huiswerk’ doet de leerling voortaan op school!

Natuurlijk kun je bij mij ook nog steeds terecht voor jouw zakelijke portretfoto, promotievideo en/of foto’s voor social media en website!

Mijn bedrijf heet Monique van Zeijl fotografie en mijn website is www.mooifotograferen.nl

Graag tot ziens op de volgende bijeenkomst!
Monique

 

Monique van Zeijl fotografie
Sint Petersburglaan 15
3404 CK IJsselstein
06-26 458 407
www.mooifotograferen.nl
www.filmyourselfie.nl

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!