Ontdek en ervaar je innerlijke krachten, ervaringen en verlangens

Hoe zou het zijn om jezelf een mooi kado te gunnen voor het nieuwe jaar? Een kado dat je leven meer kleur, glans, diepte en bewustwording geeft. Een kado dat ervoor zorgt dat jij jezelf en het spel van het leven beter gaat begrijpen via je hart, hoofd en ziel.

De opleiding de Levensbronnen is zo’n prachtig kado en start eind januari met een midweek in de Ardennen. De vijf opleidingsdagen, die er ook bij horen, worden om de drie weken in Houten gegeven. De Levensbronnen laten je zien dat het leven een spel is en waarschijnlijk het meest geniale spel dat ooit bedacht is. Jij bent creator, deelnemer en teamleider tegelijk.

De Levensbronnen geven jou de gebruiksaanwijzing in handen om jouw ultieme levensspel te creeëren, om jouw droomteam samen te stellen en om het spel te spelen. Je ontdekt je universele innerlijke krachten, ervaringen en verlangens én je leert alle 21 teamspelers kennen die in jou huizen. Dé ingrediënten om jouw onbegrensde mogelijkheden waar te maken.

Speel het spel van jouw leven met jouw droomteam en leef het leven dat jij ten volle wilt leven.

Meer informatie vind je op de website www.delevensbronnen.nl en natuurlijk kun je mij ook altijd bellen 06 222 151 30 of emailen susanne@delevensbronnen.nl. Ik zou het een eer vinden om met jou deze mooie innerlijke ontdekkingsreis te maken.

Stor kram,

 

Susanne

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!