PRezz videoproductiehuis – Monika Knottnerus

Bij PRezz (www.prezz.org) produceer ik bedrijfsfilms, waarmee bedrijven zich op een effectieve en onderscheidende manier kunnen presenteren.

Doeltreffend
Je vindt het vast belangrijk dat jouw promotiefilm niet alleen mooie beelden bevat, maar vooral doeltreffend is. Een pakkende film, waarbij vooraf goed over de kijker (jouw doelgroep) nagedacht is. Over wat hij na het zien van de video moet denken, voelen en doen.

Vanuit marketingvisie
Wij maken films én animaties vanuit een marketing- en communicatievisie. Wie is je doelgroep, wat is je kernboodschap en wat wil je met de film bereiken? En, ook niet onbelangrijk: wat is je budget? Samen komen we tot een creatief concept voor een film die boeit. Met de juiste call-to-action.

Creatief
Een film moet ook leuk zijn om naar te kijken. Daarom bedenken we originele invalshoeken en verhaallijnen. We weten wat de mogelijkheden zijn: soms is een animatie of een combinatie van film en animatie een betere keuze.

Videomarketing
We stoppen niet als de film klaar is. We adviseren onze klanten ook hoe de video in te zetten. Wat heb je immers aan een promotiefilm, die niet door je doelgroep bekeken wordt?

Tips
Via ons E-zine Hillywood Headlines, Facebook pagina en Twitter account kan je een kijkje achter de schermen nemen en tips vinden hoe je resultaten behaalt met video. Bovendien verzorgen we videomarketing workshops voor ondernemers.

Kopje koffie?
Een keer bij een kopje koffie jouw bedrijfsfilm bespreken? Je bent van harte welkom!

PRezz videoproductiehuis

Velperengh 16 – 3941 BZ Doorn
monika@prezz.org – 0623071160

www.prezz.org

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!