Smoorverliefde EF Award

‘De jaarlijkse ‘carrousel’ om elkaar beter te leren kennen, kan ik me nog goed herinneren,’ aldus Monika Knottnerus. ‘Een van deze presentaties heeft een grote indruk op mij gemaakt. Een grote tafel vol poppetjes: prinsen en prinsesjes, monsters, dieren en sprookjesfiguren. Spannend! Wat bleek? Met poppetjes, zoals playmobil, kan de therapeut makkelijk in zijn spreekkamer een familieopstelling doen. Veel kan dan in één klap duidelijk worden. Door het gebruik van poppetjes “schep je een projectiemogelijkheid voor je cliënten om zichzelf op een hele nieuwe manier waar te nemen,” aldus Caroline Franssen. Monika: ‘In de 12 jaar dat ik Caroline ken, heeft ze me altijd weten te boeien, verrassen en verwonderen. Eerst met haar APK sessies op het gebied van relaties en werk. Ontzettend leuk bedacht. Ze trok daarmee direct de aandacht van bladen, radio en televisie. Daarna met haar boek ‘Eerste Hulp Bij relatieongelukken’. En nu weer met haar nieuwe boek ‘Beeldkracht’ over haar verdiepende methode voor tafelopstellingen. Betrokken, analytisch, concreet. Bekend om haar heldere analyses en doeltreffende interventies. Met passie voor haar vak. Zo ken ik Caroline. Onlangs vierde ik mijn twintigste trouwdag, 28 jaar samen. Gelukkig. Nog steeds smoorverliefd. Misschien omdat ik Caroline Franssen ken? Naar haar luister en haar boeken lees. Caroline, de EF Award is voor jou!’