Vrijwilligers nodig swingendste congres van Nederland: Miracles of Music 12 november as. Gooiland Hilversum

Ik organiseer voor de Stichting Happy Motion al meer dan 5 jaar congressen rondom de premières van een documentaires over kwetsbare mensen. De afgelopen jaren waren dat documentaires en congressen over dementie, chronische pijn, lyme en muziektherapie.
Vorig jaar hadden we al het Miracles of Music congres en dit jaar staat er weer eentje op de agenda.

Miracles of Music maakt zich sterk voor meer directe toepassing van muziek in zorg en welzijn. Na het grote succes van vorig jaar organiseren we dit congres opnieuw, het swingendste congres van Nederland, met nog meer inhoudelijke diepgang en voor een bredere doelgroep professionals uit cure, care (V&V, VGZ, GGZ), forensisch, welzijn, onderwijs en overheid, maar ook voor mantelzorgers en vrijwilligers.

Het programma is ook dit jaar wederom veelzijdig en divers. Naast boeiende plenaire presentaties van wetenschappers en workshops van o.a. Trijntje OosterhuisVincent Bijlo en Hans Jeekel gaat de impactvolle film Mind & Music van Pim Giel in première. Uiteraard zijn er ook veel muzikale optredens tijdens het plenaire en parallel programma. Daarnaast is er een belevingsmarkt met nog veel meer muziek.

Dit alles vindt plaats op dinsdag 12 november as. in het prachtige Gooiland theater in Hilversum.

Voor deze dag ben ik op zoek naar vrijwilligers die mij willen helpen die dag, zoals bijvoorbeeld ontvangst van gasten bij de registratiebalie, verwijzen van deelnemers naar de zalen, zaalhost zijn etc. Een mooie gelegenheid om gelijk ook het programma mee te maken.

Zou jij mij willen helpen die dag en meegenieten van veel muziek? Bel me dan op 06-22285442 of mail me op els@els4organising.nl of e.molengraaf@happymotion.org.

Ik weet zeker dat je deze dag niet meer snel zult vergeten.

Voor meer informatie over het congres zie www.miraclesofmusic.nl/congres

Els Molengraaf
www.els4organising.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!