Zwemmen met wilde dolfijnen 2 t/m 9 november 2019

Deze onvergetelijke week staat in het teken van liefde, healing en verbinding met de magische energie van wilde dolfijnen. We verblijven een hele week op een schip in het hartvormige Sataya-rif in de Egyptische Rode Zeekust. Dit is een van de meest vreedzame en bijzonder plek op aarde. Dolfijnen worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Ze zijn pure liefde en acceptatie, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Ze helpen ons herinneren wie we zijn. Hun hoge lichtfrequentie en energie overstijgen afstand, tijd en ruimte en transformeren alles naar een hoger bewustzijn. In het Sataya-rif leven zo’n 300 langsnuitdolfijnen die daar dagelijks rusten, spelen en hun jongen groot brengen.

We verblijven op een prachtige schip dat is voorzien van alle luxe. Het houdt vanuit ecologisch oogpunt optimaal rekening met de dolfijnen en het koraalrif. De 10-koppige bemanning is zeer ervaren en staat 24 uur per etmaal voor ons paraat.
De chefkok verzorgt dagelijks verse en gevarieerde menu’s. Je deelt je hut, voorzien van badkamer en toilet, met een
kamergenoot. Het heerlijkste is natuurlijk om buiten op het bovendek onder de sterrenhemel te slapen.

Deze bijzondere 7-daagse reis kost € 1550,- . Dit bedrag is inclusief de vliegreis, transfers in Egypte, alle overnachtingen op het schip, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, zwemmen met de dolfijnen en samenkomsten. Ook ontvang je een voetreflex– of ontspanningsmassage van Tineke Trompert van Room for Healing.  Ga met ons mee op deze onvergetelijke reis en ervaar rust, healing en verbinding met de wilde dolfijnen.

Klik op de jaartallen en zie de films die een mooie impressie geven van de reis van 2018 en 2017.

Wil je meer weten of je je opgeven voor deze bijzondere reis bel met of email naar Susanne Danielson 06 222 151 30 of info@bewusttotrust.nl Je kunt ook een kijkje nemen op de website voor meer informatie.  www.bewusttotrust.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!